Dil Seçiniz
Konya Rent a Car Dervish
Konya Rent a Car Dervish

You may make your journey more enjoyable by renting a car from our Konya car rental location. You can choose the vehicle that suits you and have a great vacation in the city with the help of our pleasant, competent teammates in our Konya car rental office. To take benefit of our Konya automobile rental services, give us a call right now.

Konya’da Gezilecek Yerler 2022
Konya’da Gezilecek Yerler 2022

Konya, Türkiye’nin en büyük yedinci ili olması ile birlikte yüzölçümü olarak geniş bir alana sahiptir.  31 ilçeden oluşan Konya’da gezilecek birçok tarihi mekân bulunur. Seyahat edenler için kolaylık sunan Konya rent a car ise araç kiralamak için oldukça önemli bir alternatiftir

Çatalhöyük
Çatalhöyük

Konya, birçok şehir arasında en geniş sınırlara sahip yedinci şehir olması ile 31 ilçesi mevcuttur. Birçok tarihi mekana sahip olan Konya,  gezilecek önemli şehirler arasında gelir.

Konya'nın Meşhur Yemekleri
Konya'nın Meşhur Yemekleri

Günümüzde birçok kişi tarafından konaklama için tercih edilen Konya, kültürel farkı ve tercih edilen yemekleri ile de ön plandadır. Her lezzet için belirli restoranlarda kaliteli bir liste mevcuttur. Konya’da yapılan kendine has lezzetlerden tatmak için öncelikle konya araç kiralama sayesinde birçok mekana ulaşım oldukça kolaydır.

Konya’da Tarihi Yerler
Konya’da Tarihi Yerler

Konya Mevlana şehri birçok kişinin görmek için akınına uğradığı önemli bir şehirdir. Bu sebeple de görülmesi gereken önemli yerleri ve tadılması gereken birçok lezzete ev sahipliği yapmaktadır

Konya Ekonomik Araç Kiralama
Konya Ekonomik Araç Kiralama

Konya araç kiralama ile kolaylıkla kısa mesafede birçok tarihi alanı gezmeniz mümkündür. Konya’da mevcut olan 38.873 km² alanda 31 ilçesi bulunur. Belirtilen her ilçede veya semtte önemli alanları ile dolu olan Konya’da her zaman görülmesi gereken tarihi yapılar mevcuttur.

Konya Hesaplı Oto Kiralama
Konya Hesaplı Oto Kiralama

Konya araç kiralama ile şehirde mevcut olan birçok ilçeyi ve semti dolaşma imkanına sahipsiniz. Gezi için tercih edebileceğiniz mesafeye uygun ve tam donanımlı araçlar ile beklentiyi karşılayan bir otomobil keyfi sürmeniz bizler için oldukça önemlidir. Bu sebeple de her zaman yolda bırakmayan ve uzun mesafelere de dayanıklı araçlar tahsis ediyoruz.

Konya Kiralık Araç
Konya Kiralık Araç

Konya araç kiralama ile gezilecek birçok yere gidiş imkanı sağlayabilirsiniz. Konya, görülmesi gereken birçok müze, tarihi alan ve doğa harikası yerlere sahip önemli şehirler arasında yerini alır.

Konya’da Kahve Kültürü
Konya’da Kahve Kültürü

Kahve kültürü Yemen’de 13.yy’da başlayan bir geçmişe kadar dayanır. Tarihi oldukça eskiye dayanan kahvenin öğütülmesi ve fırınlanma işlemlerinden geçmesi ile damaklarımızda harika bir lezzet olarak yer etmiştir. Uluslararası bir geçmişe sahip olan kahve sadece Yemenle sınırlı kalmayıp aynı zamanda birçok ülkede dünya çapında önemli bir sıcak içecek olarak yerini almıştır.

Konya’nın İlçeleri
Konya’nın İlçeleri

Konya’nın ilçeleri; Ahırlı, Akşehir, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çeltik, Çumra, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Emirgazi, Ereğli, Güneysınır, Hadim, Halkapınar, Hüyük, Ilgın, Kadınhanı, Karapınar, Karatay, Kulu, Meram, Sarayönü, Selçuklu, Seydişehir, Taşkent, Tuzlukçu, Yalıhüyük ve Yunak olarak bilinir.

Konya'nın Özellikleri
Konya'nın Özellikleri

Konya geçmiş uygarlıklara ev sahipliği yapan eşsiz bir şehir olmasının yanında birçok önemli mekana sahip olması ile doğa harikası ilçeleri sayesinde keyifli bir gezi yapmanızı sağlar.

Kelebekler Vadisi Konya
Kelebekler Vadisi Konya

Kelebekler Vadisi Konya, doğa harikası alanları ile görülmeye değer birçok özelliğe sahiptir. Konya’da bulunan Kelebekler Vadisi 2015 yılında Selçuklu ilçesinde hizmete sunulmuştur. Günümüzde birçok kişiye hizmet veren Kelebekler Vadisi görülmeye değer eşsiz ve kültürel alanlardan biridir. Kelebek çeşitleri ile benzersiz bir görünüme sahip olmasının yanında birçok kişi tarafından ziyaret akınına uğramaktadır.

70 kayıttan 5 - 12 arasındaki kayıtlar gösteriliyor